Asbestsanering

Grundig asbestsanering i Odense, København og på resten af Fyn, Sjælland og Jylland

Hos Runøe og Teil har vi specialiserede medarbejdere til fjernelse af materialer med miljø- og sundhedsskadelige stoffer i.

I bygninger fra før 1980 er der ofte brugt materialer, der indeholder asbest. I dag er det forbudt at bruge, pga. den skade det har haft for helbredet hos mange mennesker. Det var et populært anvendt materiale grundet dets varmeisolerende og ikke-brændbare egenskaber.

Det betyder desværre, at bygninger der ikke har været renoveret siden opførelsen før 1980’erne, ofte indeholder byggematerialer med asbest.

Vi arbejder med asbestsanering i København, Odense, Århus, Aalborg og resten af Sjælland, Jylland og Fyn.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65

Specialister i bortskaffelse og nedtagning af asbesttag

Drejer det sig om en større renovering, nedbrydning eller ombygning af en bygning af ældre dato? Så er der stor sandsynlighed for, at der vil være asbest eller andre skadelige stoffer til stede i materialerne.

Der kan f.eks. være der i bygningen er asbest rørisolering, asbestplader, asbesttag eller andet.

Vi har det helt rette mandskab, der er kvalificeret til at udføre asbestsanering. I vores virksomhed bestræber vi os på hele tiden at være opdateret med nyeste viden, høj kvalitet og korrekt udført arbejde til tiden.

Har du brug for fjernelse af asbest tag? Vi står altid klar til at rådgive om dette samt komme med vores tilbud på opgaven.

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at fjerne asbesttag?

Det er svært at svare på uden at vide mere om det pågældende tag. Det afhænger af mange faktorer. Det kommer bl.a. an på arealet og hvad projektet reelt set indebærer. Vi giver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

Hvad er miljøsanering?

Dette er en sortering af kilder og materialer, der indeholder farlige stoffer. Det kan bl.a. være asbest og PCB-holdige materialer.

Det kan også indebære rensning af overflader, hvor der i materialet er farlige stoffer – både for personer og miljø.

Hvad koster asbestsanering?

Priserne varierer efter mængden og omfanget. For nogle privatpersoner kan det være fristende at spare pengene ved at udføre arbejdet selv. Når det gælder asbest, kan det dog altid betale sig at få professionelle til det. Vi mener ikke, at det er værd at løbe en seriøs helbredsrisiko, fordi man vil spare penge.

Mange års erfaring med asbestsanering i Odense, København og på hele Fyn, Sjælland og Jylland

I forbindelse med asbestsanering, tilbyder vi også at fragte det til det rette deponeringsanlæg. At få asbest til deponi er ikke noget privatpersoner skal tage sig af. Det samme gælder nedbrydningen, hvor asbestholdige materialer kan støve og være til stor skade for omgivelserne.

Korrekt og effektiv miljøsanering – vi har mange års erfaring

Vi tilbyder miljøsanering af forskellige materialer, der indeholder miljøfarlige stoffer. Herunder PCB og PCB-forsegling og sanering af bly, hvis der er behov for det. Har du brug for rådgivning eller identificering af de berørte materialer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skån dig selv og lad os stå for fjernelse og bortskaffelse af asbest

Håndtering af asbest er ikke noget, alle bør gå i gang med. Det er vigtigt at få professionelle til at udføre denne type opgave, da de er specialuddannet i det.

Arbejdstilsynet har specifikke krav og retningslinjer til arbejdet med asbest. Det skal tilrettelægges nøje, så det mindst muligt berører mennesker eller omgivelser. Derudover skal det også håndteres og bortskaffes korrekt, ud fra anbefalinger fra den gældende kommune. Vi har altid styr på dette, så du som kunde er sikret en korrekt og professionel håndtering.

Kontakt os om asbestsanering – vi hjælper kunder i hele Danmark

Tag fat i os for flere informationer eller et uforpligtende tilbud på dit projekt. Du kan ringe til os på tlf. 73 70 96 65.
Du er også altid velkommen til at skrive til os på mail eller via kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra.

Vi fjerner asbest for kunder i Odense, København, Århus, Aalborg og resten af Fyn, Sjælland og Jylland.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65