Maler

Erfaren og dygtig maler til opgaver i Odense og på hele Fyn

Runøe & Teil startede oprindeligt som et rent tømrerfirma og den første afdeling der blev koblet på egenproduktionen, var malerarbejde.

R&T’s Malerafdeling så dagens lys i 2016 og er siden blevet styrket og udviklet til at kunne meget mere end bare ”almindeligt” malerarbejde.

Malerafdelingen er siden 2017 ledet af Malermester Ulrich Aagaard og har udover traditionelt malerarbejde en solid erfaring med Silkecement / Microcement, PU- og Komfortgulve, effektvægge samt meget andet.

Ulrich startede som underentreprenør for R&T og efter at have set hinanden an i nogen år valgte han at starte som malermester i firmaet hvor han sidenhen har stået i spidsen for malerafdelingen.

Maler Odense, Fyn

Ulrich Aagaard
Malermester /Afdelingsleder
UA@Runoeogteil.dk

Nicolas Kruse Hansen
Malerformand / Gulve
NKH@Runoeogteil.dk

Ulrich Aagaard
Malermester /Afdelingsleder
UA@Runoeogteil.dk

Nicolas Kruse Hansen
Malerformand / Gulve
NKH@Runoeogteil.dk

Malerafdelingen suppleres af nogen særdeles kompetente og stærke profiler indenfor gulv- og traditionelt malerarbejde og i dag står vi med en solid og alsidig malerafdeling der kan løfte de fleste opgaver for både private og erhvervskunder / offentlige byggerier. Ud over dette har vi også i Malerafdelingen en stor andel tilbagevendende kunder hvor vi både servicerer og- eller ombygger eksisterende bygningsmasser med hensyntagen til kundens behov i den specifikke situation.

Vi bruger meget energi på at ensrette vores processer og sikkerhed for den udførende er i højsædet hos os. Vi har altid lærlinge i alle faggrupper og går i øvrigt meget ind for ordentlighed på byggepladsen og i forhold til vores nærmiljø.

Hos Runøe og Teil hjælper vi både erhverv og private kunder med opgaver inden for malerfaget.

Vores arbejde spænder bredt. For dig betyder det, at du kan få udført det meste.

Vi varetager alt lige fra de små opgaver som enkelte rum eller til helt store opgaver med maling af hele bygninger mm.

Inden du tager en beslutning om valg af farver og den endelige løsning, sørger vi selvfølgelig for, at du får god og grundig rådgivning.

Vi arbejder som maler i Odense, Svendborg, Middelfart, Ringe, Kerteminde, Nyborg, Bogense, Faaborg, Assens, Langeskov, Otterup, Munkebo, Søndersø, Vissenbjerg, Årslev og resten af Fyn.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65

Er du på jagt efter et erfarent malerfirma? Her får du maleropgaver og malerarbejde af højeste kvalitet

Søger du malerpriser pr. m2, der er helt uhørt lave? Så er det ikke os du skal vælge.

Vi leverer arbejde i allerhøjest kvalitet, med en flot finish. Det allervigtigste for os er, at du som kunde bliver glad og tilfreds med det færdige resultat.

Det kræver tid, kompetencer og ikke mindst gode materialer. På den måde opnår vi det bedste resultat.

Vi tilbyder bl.a. maling af:

 • Vinduer
 • Døre
 • Flyttelejligheder
 • Facade
 • Vægge og lofter
 • Udendørs malerarbejde – stern, vindskede, vinduer og døre, facade
 • Renovering af hele rum: afrensning, spartel, pudsning af vægge (med vores eget spartelanlæg til sprøjtespartling)
 • Renovering af vinduer og døre samt sprøjtemaling af radiatorer
 • Fredede bygninger
 • Og meget andet

Professionel maler i Odense og på hele Fyn – Hos os er kunden i centrum

Alle på vores malere er veluddannede og grundigt oplært. Det mener vi er vigtigt, hvis man vil have glade og tilfredse kunder.

Når vi arbejder, tager vi altid hensyn til vores kunder og omgivelserne. Vi forsøger at være til mindst mulig gene og får det til at passe ind i dit program. Det gælder både ved maleropgaver for privatpersoner såvel som for erhverv.

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en maler?

Vi får ofte spørgsmålet: ”hvad koster en maler i timen og pr. m2?” Det er svært at svare på, da det afhænger af opgavens omfang og type, samt de ønskede materialer. Det har også indvirkning på prisen om der skal ekstra ydelser til, så som spartling. Vi giver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi er garant for godt udført arbejde i høj kvalitet og med en flot finish.

Hvad koster det at få malet en lejlighed?

Prisen for dette kommer an på lejlighedens størrelse. Ligeledes afhænger det også af, om det er en lejlighed med mange detaljer i indretningen.

Vi hører ofte ”Hvad koster det at få malet et hus udvendigt?” her gør det samme sig gældende, som ovenstående. Vi anbefaler at du kontakter os for at høre mere eller få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi tilbyder også gulvslibning og PU gulve

Malerfirma Odense, Fyn

Vi udfører også spartling, pudsning af vægge, tapetsering og opsætning af filt

Vi holder os selvfølgelig løbende opdateret med tidens trends. Det giver os et godt øje for at se, hvad der passer ind i de lokaler der skal males eller tapetseres.

Har du brug for ideer eller inspiration, står vi gerne til rådighed med dette og vores erfaring.

Ønsker du at vi spartler væggen inden den males? Eller at vi opsætter filt eller pudser væggene? Så tager vi os også gerne af det.

 

Vi tilbyder:

 • Tapetsering
 • Opsætning af mønstret tapet
 • Opsætning af filt i alle typer
 • Spartling med vores eget spartelanlæg til sprøjtespartling
 • Dekorationsmaling
 • Og meget mere

Bestil maler i Odense og på resten af Fyn – få et uforpligtende tilbud på malerarbejde i dag

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med din maleropgave?

Vi hører gerne mere om opgaven og sammensætter et uforpligtende tilbud til dig, uanset opgavens omfang. Ring til os på tlf.: 73 70 96 65.
Du er også velkommen til at kontakte os skriftligt pr. mail eller igennem kontaktformularen her.

Vi hjælper kunder der har brug for en maler i Odense, Svendborg, Middelfart, Ringe, Kerteminde, Nyborg, Bogense, Faaborg, Assens, Langeskov,
Otterup, Munkebo, Søndersø, Vissenbjerg, Årslev samt på resten af Fyn.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65