Microcement

Microcement i Odense, Svendborg og på Fyn – vi er eksperter i lægning af microcement

Hos konstruktørfirmaet Runøe & Teil hjælper vi kunder med mange typer byggeopgaver. Uanset om du er en stor erhvervskunde eller en mindre privat kunde, er du og dit projekt altid vigtigt for os.

Vi har stor efterspørgsel på opgaver udført med mikrocement som vi også udfører i vores malerafdeling. Vi har stor erfaring med især Silkecement/Komfortgulve som kan udføres i mange forskellige design, tag blot fat i vores malerafdeling for et tilbud på dette

Vi går højt op i at levere et godt håndværk i høj kvalitet. Ligeledes er flot finish et nøgleord hos os. Når du vælger en leverandør til dit projekt ved vi, at det vigtigste i sidste ende er, at du får et flot og holdbart resultat, som du kan være glad for i mange år frem.

Microcement Odense, Fyn

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65

Eksperter i lægning af microcement i Odense, Svendborg og på hele Fyn

Foruden vores ekspertise med microcement er vi også kompetente inden for andre ydelser i forbindelse med indretning.

Her kan vi bl.a. hjælpe dig med flotte effektvægge og designvægge, maling og opsætning af tapet samt generel renovering.

Vi giver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er microcement?

Materialet kendes også for nogle som microbeton. Det kan benyttes på mange forskellige overflader og er meget fleksibelt at anvende. Det giver et moderne og råt udtryk samtidig med, at det er ekstremt holdbart. Det er muligt at få det i mange forskellige farver. På den måde kan man skabe sit helt eget unikke udtryk.

Hvad koster microcement?

Materialet er generelt billigere end beton. Lægger du det selv, vil projektet selvfølgelig være billigere, end med en professionel.
Det kræver dog et helt specielt håndelag og teknik at lægge det pænt. Det vil derfor være godt givet ud at få en professionel til at udføre arbejdet. På den måde opnås det flotteste og mest holdbare resultat.
Du skal regne med kvadratmeter priser på mellem 900-1200 kr. pr. kvadratmeter ekskl. moms. Når man arbejder ordentligt med Microcement kræver det flere arbejdsgange og slibninger imellem lagene. Det gør også, at man ikke kan komme ned på kvadratmeterpriser på 3-400 kr. som med klinker (hvor klinkerne kan lægges på en gang).

Få microcement i badeværelse eller køkken – giver en smuk og moderne æstetik til din indretning

Et minimalistisk og råt udtryk fylder meget i den skandinaviske æstetik. Især i badeværelser og køkkener er det blevet et populært look. Dette kan kombineres med nem vedligeholdelse og holdbare og stærke overflader, når der benyttes microcement.

Ønsker du det i din brusekabine eller bruseniche, er det vigtigt, at der er en vådrumsmembran.

Dette skyldes at materialet ikke er vådrumsgodkendt. Dette er vi naturligvis også behjælpelige med.

Skal det præge væggen eller gulvet i badeværelset eller ovenpå fliser, hjælper vi dig gerne med smukke farver og lægning af cementen i allerhøjeste kvalitet. Vores leverandør er Silkecement, som vi har udvalgt nøje pga. af deres høje kvalitet.

En populær løsning er også at integrere det i køkkener og køkken/alrum. Her bliver det ofte set på borde, køkkenborde, køkkengulve, spiseborde og andre bordplader.

Vi laver microcement gulve, og vi benytter kun materialer af bedste kvalitet

Da denne overflade kan lægges forholdsvis tyndt, er det en helt oplagt løsning til at pifte de eksisterende gulve op. Microcement kan bl.a. bruges:

  • På trægulv
  • På gulve med gulvvarme
  • På kældergulv
  • Og mange andre gulvtyper

I forbindelse med at lægge det ovenpå gulve med gulvvarme, er materialet og det tynde lags kombination med til, at sørge for at varmepassagen har fin adgang til rummet.

Her får du microcement i højeste kvalitet – uden store ulemper

Med dette materiale får du det eftertragtede betonlook. Faktisk kan du også få microcement med oxideret kobber, som giver en helt fantastisk stemning. Det står f.eks. i smuk kontrast til træelementer i indretningen. Den eneste ”ulempe” vi kan komme på med microcement er, at det skal laves over flere dage, da lagene skal tørre inden man kan lægge næste lag.

Microcement kan lægges mange steder:

 

  • På klinker
  • På trapper
  • På fliser
  • På vægge
  • Og udendørs

Kontakt os for at høre mere om lægning af microcement i Odense, Svendborg og resten Fyn

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne med mikrocement? Vi hører gerne om dine ønsker til opgaven.
Ring på tlf. 73 70 96 65 eller skriv igennem vores kontaktformular og fortæl os mere om opgaven.
Vi vender tilbage hurtigst muligt med et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Vi lægger microcement i Odense, Svendborg og resten af Fyn.
Bor du et andet sted i landet, er vi også behjælpelige i Nordjylland og resten af Jylland samt Sjælland.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65