Byggefirma

Erfarent og kompetent byggefirma på Fyn til opgaver i Odense, Ringe, Svendborg m.fl.

Har du brug for en pålidelig virksomhed til et omfattende byggeprojekt?
Hos Runøe og Teil har vi det helt rette team og kompetencer til at hjælpe dig i mål med stort set alt inden for byggeområdet.

Vores gode hold af medarbejdere kan bl.a. hjælpe med arbejde inden for murer-, maler- og tømrerfaget samt skadeservice.

Byggefirma Fyn, Odense

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65

Gør dit byggeprojekt mere enkelt med et lokalt byggefirma i Odense, Ringe og på hele Fyn

Uanset hvad du har brug for hjælp til, er vi med vores dygtige mandskab klar til at hjælpe. Vi udfører bl.a. opgaver indenfor områderne:

Har du brug for, at vi agerer hoved- eller totalentreprenør på dit byggeprojekt? Så har vi både mandskabet, kompetencerne og erfaringen til at gøre det. Vi leder gerne hele projektet, så du skal tænke på mindst muligt. Uanset om det er en stor eller mindre opgave.

 

 

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvilket byggefirma skal jeg vælge?

Du skal altid vælge et firma du har tillid til og hvor du kan se eksempler på arbejdet. Du kan bl.a. se eksempler blandt vores mange gode referencer her.

Hvad koster det at bygge et sommerhus?

”Hvad koster det at bygge et nyt sommerhus pr. m2?”. Det er vanskeligt at svare specifikt på. Som med husbyggeri, skal du nøje overveje hvad dine konkrete ønsker og behov er til dit kommende sommerhus. Vi har været med til opførelsen af mange sommerhuse, fra start til slut, og hjælper gerne dig igennem processen. Vi giver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på sommerhusbyggeri.

Hvad koster det at bygge hus?

Det er også en svær opgave at svare på, før vi ved mere konkret hvad det indebærer. Vores bedste råd til dig er at gøre dig nogle tanker om dine behov, ønsker og selvfølgelig dit budget. Vi rådgiver dig gerne i processen, så du får det hus du drømmer om. Som tommelfingerregel kan man sige, at kvadratmeterprisen for et arkitekttegnet nybyggeri ligger på omkring 20.000 kr. pr. kvadratmeter.

Byg nyt hus med et professionelt byggefirma
– vi varetager også renoveringsprojekter

Vi er også behjælpelige med at udføre parcelhus byggeri og arkitekttegnede løsninger.

Ønsker du et tilbud fra et byggefirma på et nyt hus? Eller drejer det sig om opførelsen af f.eks. rækkehuse i et større projektbyggeri? Så er du altid velkommen til at række ud til os.

Vi varetager gerne hele processen eller dele af den. Det er helt op til dig.

Vi tilbyder også byggeri af sommerhus, erhvervsbyggeri, kontorbyggeri, erhvervsdomiciler

Uanset om du ønsker at bruge os til dele af byggeprojektet eller til hele projektet, er din opgave altid vigtig for os. Vi arbejder også ofte for erhverv inden for erhvervsbyggeri, erhvervsdomiciler og kontorbyggeri.

Vi ved, at kommunikation er vigtig for, at resultatet bliver præcist som du har ønsket det. Det imødeser vi selvfølgelig samtidig med, at vi bidrager med vores høje faglighed inden for alle byggeriets områder.

Skal dit nye sommerhus skabes af et dygtigt byggefirma? Vi er specialister i sommerhusbyggeri og fritidshuse

Kravene til sommerhuse i dag, er lidt anderledes ift. før i tiden. Mange vælger at sommerhuset skal kunne huse hele den udvidede familie, at det skal kunne lejes ud eller på sigt måske også fungere som helårsbolig.

Som dit byggefirma på projektet varetager vi opførelsen af det sommerhus du går og drømmer om. Med os som din byggepartner, er du sikker på at du ender op med et god kvalitetshåndværk og en flot finish. For os er det primære mål, at du som kunde ender med præcis det resultat du ønsker.

Vil du vide mere om vores byggefirma? Vi har kunder i Odense, Ringe og resten af Fyn

Ønsker du at høre mere om fordelene ved at bruge os som samarbejdspartner i dit byggeprojekt?

Vi står altid til rådighed til en gratis og uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig igennem processen. Ring gerne til os på tlf. 73 70 96 65 eller skriv til os igennem kontaktformularen her.

Vi assisterer kunder i Odense, Ringe og på hele Fyn. Har du brug for hjælp et andet sted i landet, er vi også klar på det.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65