Designvæg og akustikvæg

Flotte designvægge, New Yorker vægge og akustikvægge til kontor, private og erhverv

En væg der skiller sig ud, kan gøre meget for stemningen i et lokale. Udover det visuelle kan den også være med til at forbedre opdelingen af rummet.

Hos Runøe og Teil har vi i mange år hjulpet private, erhverv samt offentlige kunder med at skabe stemningsfulde vægge. Især New Yorker murstensvæggen er et populært valg. Den kan tage tankerne tilbage til fortiden og skabe et godt modspil til den lyse skandinaviske indretning. Den bidrager både med tekstur og et råt udtryk i den minimalistiske boligstil.

Vi har eksisteret siden 2010. Vi er kendt for at levere godt kvalitetshåndværk til aftalt tid og med en super flot finish. Når du skal have lavet renovering i dit hus, er det allervigtigste i sidste ende, at resultatet er helt i top.

Designvæg, akustikvæg

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65

Vi opsætter elegante New Yorker murstensvægge i stue, soveværelse, køkken og bad mm.

En New Yorker væg i mursten, kan udgøre en flot skillevæg eller halvvæg i f.eks. et køkken/alrum. Den skaber en flot kontrast til en moderne indretning. Halvvæggen er også praktisk og kan bruges til at skabe ekstra overflader eller en lille bar.

I vores virksomhed har vi mange års erfaring inden for murerfaget. Vi tilbyder at lave en flot New Yorker væg i allerhøjeste kvalitet.

Mange vælger også at få den ene væg i stuen lavet til en New Yorker væg. På den måde bryder den flot med resten af rummets rene hvide vægge.

Få en smuk designvæg, effektvæg eller akustikvæg til forskønnelse af omgivelserne

En væg med detaljer og andre teksturer kan gøre meget for stemningen i et lokale. Især panelvægge kan give et smukt og eksklusivt udtryk til ethvert rum.

En anden løsning vi også hjælper vores kunder med, er lamelvægge. De er med til at forbedre rummets akustik. Udover det, fungerer de også som en smuk tilføjelse til den øvrige indretning. De laves ofte med flotte trælameller af høj kvalitet, som giver varme og stemning på en helt ny måde til rummet. De kan fås i både lyse og mørke farver.

Praktisk og pæn akustikvæg med flotte akustikpaneler og lyddæmpende paneler

At sidde i et rum der runger, kan være ødelæggende for et ellers hyggeligt socialt arrangement.
Uanset om det er i privaten, på jobbet eller andre steder. Nutidens indretningsstil, er præget af minimalisme, rummelighed og interessante materialer, ligesom løsningen også gerne skal bidrage praktisk. F.eks. kan lydvægge i kontoret gøre meget for effektiviteten og skabe dejlige omgivelser. I privaten kan det at få installeret en akustikvæg i træ også give det lydniveau I ønsker i boligen og samtidig tilføre en anderledes æstetik.

Giv indretningen kant med en rå murstensvæg indendørs eller en flot løsning med microcement

En rustik og rå væg kan sagtens være i mursten. Men du kan faktisk også opnå en flot effekt med maling af væggen. Vores dygtige team af malere laver gerne dette for dig. Som altid har de fuld fokus på finish og materialer og selvfølgelig teknik af højeste kvalitet.

Skal væggen have et anderledes touch? Så er vi også behjælpelige med påførelse af microcement.

Kontakt os for mere information om designvægge, New Yorker vægge
eller akustikvægge til kontor, private og erhverv

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Skal du have en flot væg eller en lyddæmpende væg?
Vi rådgiver altid om den bedste løsning i dit tilfælde. Sammen med dig laver vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.
Ring til os på tlf. 73 70 96 65 eller skriv til os her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi skaber smukke designvægge i Odense og på resten af Fyn.
Har du brug for hjælp et andet sted i Danmark er du også velkommen til også at kontakte os.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65